Kullmann design | © Escola Bressol Picarol Blau

QUÈ FEM

Picarol Blau

Experimentació i descoberta

La nostra metodologia es basa en l’organització de projectes, d’espais i materials que possibilitin l’experimentació i la descoberta. Això vol dir la creació d’espais vivencials que ajudin a construir significat i facilitin i propiciïn un coneixement estructurat.

Picarol Blau

Joc espontani i propostes d'activitats

L’equilibri entre joc espontani i proposta d’activitats potencia la descoberta activa dels infants i els converteix en subjectes actius de la seva educació.

Els grups-aula es transformen amb la voluntat d’afavorir la seva socialització i respectar els diferents ritmes d’aprenentatge dels infants, tot fent jocs, treballs, sortides o tallers temàtics en grups flexibles.

Eduquem les emocions,
aprenem a reconèixer-les, a acceptar-les, 
a gestionar-les

Picarol Blau

Sortides i activitats fora de l'escola

Les activitats fora de l’escola permeten als infants fer noves descobertes i experimentar noves emocions. Així mateix, les sortides i excursions ens ajuden a conèixer una mica més els comerços, l'activitat, els espais i serveis del nostre poble.

Picarol Blau

Celebració de festes populars

La celebració de festes populars ens permet acostar als infants les tradicions del nostre poble, del nostre país, conèixer millor les nostres arrels. Castanyada, Nadal, Carnaval, Pasqua, Sant Jordi, Sant Ponç, Sant Joan i les tradicionals festes de final de curs.

El plaer d'ensenyar és que cada dia aprens coses noves

Picarol Blau

Escola de família

L’Escola de família és un espai de comunicació entre les famílies i l’escola, que ens permet copsar les inquietuds de les famílies i compartir activitats amb els infants.